Tiqets en Parijs, om het je gemakkelijk te maken…..Helaas is een lange wachtrij niet een vreemd beeld bij de kassa van het Louvre, de foto is echt geen uitzondering.

Koop je tickets online en ontloop de lange wachtrijen

Parijs is één van de meest druk bezochte steden ter wereld. Daarom heeft parijsmijnstad in samenwerking met Tiqets een selectie gemaakt van de beste attracties van de stad. Met deze extra service heb je de mogelijkheid om een lange wachtrij te ontlopen. Onderschat dit niet, bij de ingang van het Louvre, Musée ‘d Orsay, Arc de Triomphe, Tour Montparnasse of bijvoorbeeld de Eiffeltoren staan meestal lange rijen met mensen te wachten voor de kassa. Een uur tot anderhalf uur wachten is bijvoorbeeld bij het Louvre vaak geen uitzondering.

Tiqets_ParijsMet een kaartje die je koopt van Tiqets krijg je in veel gevallen het toegangskaartje direct per mail toegestuurd (lees de beschrijving per attractie) of in de andere gevallen kun je het kaartje ophalen op een vooraf aangegeven adres, maar in beide gevallen loop je met een glimlach de wachtrij voorbij.

Daarnaast heeft Tiqets een aantal leuke combinaties gemaakt en zijn er op een aantal attracties leuke kortingen op de entreeprijs.
Tiqets is een betrouwbare(!) onderneming, die gespecialiseerd is in de online verkoop van toegangskaarten en tickets in Parijs. Betaling is veilig en mogelijk met alle moderne betaalsystemen, zoals bijvoorbeeld iDeal of creditcard.

Hieronder enkele voorbeelden uit het grote aanbod van Tiqets

klik op de foto voor extra info en de prijzen


parijsmijnstad-tickertbar_boottocht

parijsmijnstad-tickertbar_eiffeltoren

parijsmijnstad-tickertbar_citytour

parijsmijnstad-tickertbar_montparnasse

parijsmijnstad-tickertbar_hopon-hopof

parijsmijnstad-tickertbar_arctriomphe

parijsmijnstad-tickertbar_louvre

parijsmijnstad-tickertbar_notredame

parijsmijnstad-tickertbar_versailles

parijsmijnstad-tickertbar_orsay

parijsmijnstad-tickertbar_museumpas

Eiffeltoren Parijs

Ook bij de Eiffeltoren staan meestal hele lange rijen met wachtenden voor de kassa’s